Vacature: Tuinarbeider bij Tuinova

Inleiding:

Bij Tuinova, een bedrijf dat zich bezighoudt met tuinaanleg, drainages en tuinonderhoud, draait alles om het koesteren van de natuurlijke schoonheid van buitenruimtes. Onze passie is om het groeiproces van onze klanten hun buiten ‘thuis’ in goede banen te leiden. Het zien groeien van planten en bomen tot een harmonieus geheel, samen met de aanleg van opritten, bijgebouwen of vijvers, vervult ons met diepe voldoening. Wij zijn gespecialiseerd in totaalprojecten en laten elk idee van buitenplezier uitgroeien tot een subliem natuurgenot.

Functieomschrijving:

Als Tuinarbeider bij Tuinova ben je verantwoordelijk voor een gevarieerd takenpakket, waaronder grondwerken, constructies en kleine metselwerken. Ook het snoeien, scheren en de aanleg van tuinen behoren tot jouw taken. Je speelt een essentiële rol in het creëren en onderhouden van prachtige buitenruimtes voor onze klanten.

Jouw Profiel:

Bedrijfscultuur:

Bij Tuinova zijn we een toffe kleine onderneming met een enthousiast en dynamisch team. We streven altijd naar topkwaliteit en hechten waarde aan samenwerking. Onze passie voor buitenplezier brengt ons samen en drijft ons om telkens weer sublieme resultaten te behalen.

Wat Bieden Wij:

Geïnteresseerd?

Vul het onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar administratie@tuinova.be. Je mag ons ook altijd bellen op 0470 41 85 31

Ben je niet zeker of het iets voor jou is? Geef ons gewoon een belletje en we gaan er samen nog eens door. We kijken uit naar jouw sollicitatie!