Draineren

Verticaal draineren

Last van blijvende plassen op uw gazon, weide, paardenpiste of parking? Planten of bomen die niet groeien of vroegtijdig afsterven? Akkers met weinig opbrengst door te natte grond? Wanneer het regent op een gecompacteerde bodem kan het water zijn weg niet vinden naar de grondwatertafel, hierdoor blijft het water staan op de bovenste toplaag. Met onze innovatieve Drainjet machine bieden wij hiervoor dé oplossing.

Verticaal draineren

– We doorboren de verstoorde en gecompacteerde grondlagen.
– Luchtaders worden aangebracht tot 3 m diep (zowel verticaal als horizontaal) en opgevuld met waterdoorlatend poreus granulaat.
– Hierdoor kan hemelwater en oppervlaktewater zijn weg terugvinden naar de grondwatertafel.
– U krijgt een water- en zuurstofdoorlatende bodem met permanent karakter.
– Bomen en planten kunnen rechtstreeks gevoed worden aan de wortels.
– Het systeem is milieuvriendelijk.

Drainjet

De Drainjet is een uiterst compact toestel met tal van voordelen die we bij normale drainage systemen niet kunnen bieden. Dankzij de geringe afmetingen kunnen wij gemakkelijk door smalle openingen rijden en zo op iets moeilijker bereikbare plaatsen komen. De speciale gazonbanden zorgen voor het behoud van uw mooi aangelegd gazon. Wij hoeven geen graafwerken uit te voeren. Met slechts enkele doelgerichte injecties verkrijgen we het gewenste resultaat. Het is een uniek toestel dat onopgemerkt uw groen opnieuw leven inblaast.